Descargar Mars del Carib en PDF de Sergi Pons Codina

Descargar Mars del Carib en PDF de Sergi Pons Codina año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Mars del Carib
 • Autor del libroSergi Pons Codina
 • Fecha de publicación: 11/10/2014
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415835233
 • Valoración del libro: 4.81 de un máximo de 5
 • Votos: 118
 • Autor(a) de la reseña: Matías Martín Pérez
 • Fecha: 9/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.78 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 286
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A cada barri hi ha un tuguri amb el millor de cada casa. A la vila de Sant Andreu, passada la Meridiana, aquest forat es diu Mars del Carib, santuari per a petits delinqüents, paradís de felicitats artificials, l’escola de la vida per a en Blai i els seus amics. Que el destí que la vida reserva als habituals del Mars del Carib sigui la presó o el cementiri els importa menys que defensar els colors del Sant Andreu i viure al límit. Qualsevol intent de posar seny, de lliurar-se a l’amor o a la feina —a la fàbrica, al magatzem—, topa amb la seva frontal desafecció per l’autoritat. El vici marca el camí, i tots els camins porten al bar. I passada la Meridiana, al cor de Sant Andreu, el bar es diu Mars del Carib. Directa com un cop de puny, reactiva, insolent, veloç, còmica i descarada, Mars del Carib és una instantània entranyable i vital d’un submón que es resisteix a abaixar el cap, d’una generació que alça el puny no per fer cap revolució sinó per demanar una altra ronda. Sergi Pons Codina (Barcelona, 1979). Fill de Parets del Vallès, on viu i persisteix. Ja de ben jove destaca pel seu amor per la tinta. Viatger incansable: Granollers, Poble Nou, Santa Coloma, Sant Andreu, Torí... El 2007, coincidint amb el naixement del seu primer fill, dóna un tomb a la seva vida i es concentra en la vida familiar. Lector voraç de les obres de Calders, Fante i Pedro Juan Gutiérrez, entre molts d’altres, l’any 2012 comença a escriure, i no para. Mars del Carib és la seva primera novel·la.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - XPS - DjVu - WORD - PPTX - DOC - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - Z
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Dropbox - Torrent - Depositfiles - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán