Descargar El Franctirador en PDF de Albert Pijuan

Descargar El Franctirador en PDF de Albert Pijuan año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Franctirador
 • Autor del libroAlbert Pijuan
 • Fecha de publicación: 9/2/2014
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415695592
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 114
 • Autor(a) de la reseña: Iván García Sánchez
 • Fecha: 20/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Molt més que una novel·la negraPolònia, 1991. Quan Krysztof Niewinny es veu obligat a tornar a la seva ciutat natal, el franctirador mata per primera vegada. La policia deté un col·leccionista darmes i lexecuta sumàriament. Però, al cap de poc, el franctirador torna a matar. Enmig de la por i la paranoia provocades pels atacs atzarosos del franctirador, Krysztof ha de tornar a començar de zero després que lintent per guanyar-se la vida a Suècia hagi acabat en catàstrofe.Les circumstàncies per a Krysztof no són les idònies. La família Niewinny viu confinada al Holleb, un bloc de pisos a lextraradi on el règim relegava els indesitjables. Bartosz, el pare, va desaparèixer fa anys; Truda, la devota mare, malviu cuinant per als desvalguts del bloc; Jerzy, el germanastre, lidera una banda de xenòfobs que fa la feina bruta de la policia. La situació de Krysztof va de mal en pitjor quan la sospita dels crims del franctirador comença a planar damunt la seva família.La novel·la de debut dAlbert Pijuan és un extraordinari retrat duna societat postcomunista, trencada, delirant, atrapada encara en velles rutines totalitàries. Amb el fil de la cerca i captura del franctirador, Pijuan ha construït un relat que amaga girs inesperats fins a la sorpresa final; que enganxa pels seus personatges fascinants i pel seu ambient opressiu, i que ressona llargament en la imaginació del lector.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - DOC - WORD - EPUB - TXT. Compresión disponible RAR - CBC - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - MEGA - 1fichier - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial ANGLE