Descargar Els Vençuts en PDF de Xavier Benguerel I Llobet

Descargar Els Vençuts en PDF de Xavier Benguerel I Llobet año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Vençuts
 • Autor del libroXavier Benguerel I Llobet
 • Fecha de publicación: 8/3/2014
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415835257
 • Valoración del libro: 4.33 de un máximo de 5
 • Votos: 38
 • Autor(a) de la reseña: Patricio Asdasd
 • Fecha: 30/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.54 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Xavier Benguerel va néixer el 1905 a la barriada barcelonina del Poblenou i va viure la guerra civil del primer a l’últim dia. Li va tocar sortir cap a la frontera amb l’allau de fugitius, camí de França. De Barcelona a Girona, de Girona a Agullana, d’Agullana a les Illes, pel coll de Manrella. De les Illes al Voló, a Perpinyà, a Tolosa... i així fins a Marsella. Després cap a Amèrica, Argentina, Xile... Va viure a l’exili durant setze anys. En aquest llibre ens explica la tràgica aven¬tura dels pocs que van poder esquivar els camps de concentra¬ció un cop arribats a França i dels molts que desgraciadament hi van anar a parar. Uns episodis dels quals mai en sabrem prou. En la nostra literatura falten encara documents sobre un dels capítols més impressionants de la nostra història. I aquest n’és el més emblemàtic La guerra civil espanyola, coneguda i seguida dia a dia arreu del món, deixa de ser noticia un cop triomfa la rebel•lió militar-feixista. Les expectatives que havia generat la defensa de la República queden estroncades, i fatalment les desenes de milers de fugitius es converteixen en una càrrega que no vol ningú. «Ai dels vençuts!», diu la dita clàssica. Aquest llibre parla d’ells. Xavier Benguerel va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes el 1988. Va morir a Barcelona el 1990.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - PML - PPT - PDB - TXT - GIF - WORD - PDF. Compresión disponible ZIP - AZW - RAR - TBZ2 - CAB
 • Servidores habilitados: Copiapop - Torrent - MEGA - Uploaded - BitShare - FreakShare - Google Drive - Mediafire - Dropbox - 1fichier
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2014

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984