Descargar Segona Persona del Singular en PDF de Sayed Kashua

Descargar Segona Persona del Singular en PDF de Sayed Kashua año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Segona Persona del Singular
 • Autor del libroSayed Kashua
 • Fecha de publicación: 7/5/2014
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415835264
 • Valoración del libro: 4.88 de un máximo de 5
 • Votos: 194
 • Autor(a) de la reseña: Ian Jiménez Martínez
 • Fecha: 19/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.66 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Segona persona del singular narra la vida de dos homes: un advocat criminalista àrab d’èxit, amatent a forjar-se una imatge d’home culte i desinhibit, i un artista, també àrab —que pateix un canvi d’identitat—, que fa de treballador social i cuidador d’un jove jueu, malalt, reduït a un estat vegetatiu. Un fet del tot fortuït, la trobada per part de l’advocat d’una nota d’amor de la seva dona, escrita en àrab, en un llibre de segona mà que ell ha comprat, provocarà la relació entre tots dos personatges. Aquesta trobada permet a l’autor desenvolupar una novel•la deliciosament complexa, mordaç i emotiva sobre la recerca de la identitat de tots aquells que pertanyen a una societat dividida i també sobre la naturalesa del matrimoni i l’amistat. Un palestí que escriu en hebreu, heus aquí el malestar per a uns i la perplexitat per als altres. Sayed Kashua, periodista i guionista araboisraelià, va néixer l’any 1975 a Tira, a la Galilea annexionada en el moment de la creació de l’Estat d’Israel l’any 1948. Periodista i guionista, va fer de crític de cinema i columnista al setmanari Kol Ha’Ir de Tel-Aviv i ara col•labora al suplement setmanal cultural i polític del diari Ha-Arets. És autor de dues altres novel•les: Aravim Rokdim (Els àrabs també ballen, 2002) i Va-Yehi Boker (Hi hagué un matí, 2004). En les seves obres, Sayed Kashua plasma la seva visió de la societat àrab, atrapada en tradicions obsoletes, i la de la societat israeliana, que tendeix a ignorar els àrabs. L’humor de Kashua no perdona ningú. Els seus títols han estat traduïts a set llengües.
 • Otros formatos de descarga disponibles: BMP - TXT - PDF - WORD - SNB - DOC - EPUB - MobiPocket - PML. Compresión disponible ZIP - TAR - RAR - TAR.BZ
 • Servidores habilitados: Hostr - Hotfile - Mediafire - Torrent - Google Drive - 1fichier - FileServe - MEGA - FileNurse - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2014