Descargar El Jardi Dels Deus en PDF de Gerald Durrell

Descargar El Jardi Dels Deus en PDF de Gerald Durrell año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Jardi Dels Deus
 • Autor del libroGerald Durrell
 • Fecha de publicación: 6/6/2014
 • EditorialVIENA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788483308110
 • Valoración del libro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 54
 • Autor(a) de la reseña: Anais Gómez Gómez
 • Fecha: 11/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.97 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 264
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L’any 1935 els Durrell (la mare i els quatre fills adolescents) es van traslladar a l’illa grega Corfú, on van viure fins a l’esclat de la guerra. Per al més petit de la casa, en Gerald, apassionat dels animals, no hi podia haver un destí millor, perquè allò era ple de lirons, sargantanes, escarabats, rat-penats, mussols i tota mena de bestioles que ell es delia per observar de molt prop... tan de prop que no va trigar gaire a omplir el seu dormitori d’animals que en un tres i no res van ocupar tant la casa com el jardí. I per si amb això no n’hi hagués prou, la residència familiar era també el punt de trobada d’altres espècimens del tot inclassificables: estrafolaris convidats de la seva mare o dels seus germans que no podien estar-se de provocar situacions hilarants. Amb un afinadíssim humor anglès, Gerald Durrell, com ja havia fet a La meva família i altres animals (1956) i Ocells, bèsties i parents (1969), comparteix en aquest llibre, que tanca la trilogia de Corfú, alguns dels episodis més divertits de la seva extraordinària infantesa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - TXT - PPT - WORD - DOC. Compresión disponible ZIP - LZ - RPM - CBR - RAR
 • Servidores habilitados: Uploaded - Google Drive - Torrent - MEGA - Dropbox - Mediafire - JustBeamit
Votar:

Otros libros de la editorial VIENA

Otros libros del año 2014

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán