Descargar Tu ets jo en PDF de Teresa Juve Acero

Descargar Tu ets jo en PDF de Teresa Juve Acero año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Tu ets jo
 • Autor del libroTeresa Juve Acero
 • Fecha de publicación: 30/1/2015
 • EditorialMETEORA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494247552
 • Valoración del libro: 4.57 de un máximo de 5
 • Votos: 85
 • Autor(a) de la reseña: Juan Pérez Ruiz
 • Fecha: 25/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En aquest extraordinari text autobiogràfic, l’autora ens ofereix molt més que el relat d’unes vivències personals intenses; és de fet una gran descripció de la seva vida apassionant, farcida de situacions transcendentals, greus, perilloses, viscudes a tot risc i en primera persona, sense oblidar-se mai d’Ell —així anomena el seu marit—, del qual mai no ha deixat d’estar ben i ben a prop. “El meu present és una vida paral·lela al meu passat, perquè sempre visc aquell passat com si el visqués ara”; així es manifesta Teresa Juvé per donar tot el sentit al títol d’aquest llibre.Tu ets jo és el que molt sovint li repetia el seu home, l’eminent polític català Josep Pallach. “Entre nosaltres no hi havia secrets; jo ho sabia tot d’ell i ell de mi. Jo era el seu mirall; ell em veia dins seu i jo era dins d’ell”.
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW - PPT - CSV - PRC - DOC - PDF - WORD - EPUB - TXT. Compresión disponible EML - TGZ - RAR - AZW - ZIP
 • Servidores habilitados: 1fichier - Google Drive - Torrent - SendSpace - Mediafire - WeTransfer - Ivoox - DivShare - MEGA - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros de la editorial METEORA