Descargar Eol o la Vida al Vent en PDF de Robert Fabregas I Ripoll

Descargar Eol o la Vida al Vent en PDF de Robert Fabregas I Ripoll año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Eol o la Vida al Vent
 • Autor del libroRobert Fabregas I Ripoll
 • Fecha de publicación: 1/10/2015
 • EditorialEL CEP I LA NANSA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788492745821
 • Valoración del libro: 4.74 de un máximo de 5
 • Votos: 112
 • Autor(a) de la reseña: Martín Castellano
 • Fecha: 7/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.36 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Èol o la vida al vent és la història de tres naixements d’un mateix individu: el biològic, marcat pel calendari; l’imposat, ordenat pel món i les seves circumstàncies; i l’emocional, sortit en el mateix moment en què hom decideix i prova de ser lliure. Ens trobem en un viatge que reflexiona sobre la condició humana, la relació amb l’entorn, les pors, els desitjos, les renúncies i l’amor. Des d’una prosa senzilla i aparentmentamable, l’autor desafia amb sarcasme les normes establertes, els patrons caducs i es revolta des de dins. Es desprèn de les cadenes que li impedien avançar. Des d’un punt de vista dramàtic, Fàbregas erigeix la Natura en protagonista. La fa parlar, la fa sentir i la fa plorar. La mitologia, la literatura,el pensament i la música vetllen Èol en aquest camí iniciàtic. El relat s’estructura a partir de confessionsi reflexions que estan a l’ordre del dia: comportaments socials, educació, convivència i sexualitat.DESCRIPCIÓ CURTA: Robert Fàbregas, que rep el suport d’Anna Carreras en forma d’un epíleg magistral, debuta amb una novel·la iniciàtica que colpirà tots els seus lectors.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - DjVu - AZW3 - WORD - TXT - EPUB - DOC - MobiPocket. Compresión disponible RPM - RAR - ZIP - TAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - Torrent - Dropbox - Google Drive - FreakShare
Votar:

Otros libros de la editorial EL CEP I LA NANSA

Otros libros del año 2015

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea