Descargar Un Film (3000 Metres) en PDF de Victor Catala

Descargar Un Film (3000 Metres) en PDF de Victor Catala año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Un Film (3000 Metres)
 • Autor del libroVictor Catala
 • Fecha de publicación: 31/10/2015
 • EditorialCLUB EDITOR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788473291910
 • Valoración del libro: 4.26 de un máximo de 5
 • Votos: 138
 • Autor(a) de la reseña: Araceli Cid
 • Fecha: 16/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.76 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 418
 • Incluye un resumen PDF de 41 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Nonat Ventura, fill bord abandonat a l’Hospici, en surt amb l’ambició de reparar el greuge que li ha fet el Destí. Com que les vies legals duen totes al cul-de-sac de la pobresa, decideix abandonar Girona i l’ofici de serraller per convertir-se en un lladre —però no pas un lladre qualsevol, sinó el més famós i refinat de Barcelona, el més admirat de tothom, el Senyoret. A través de la seva vida, és la gran ciutat convulsa i tota la seva fauna que Víctor Català fa espurnejar davant dels nostres ulls, passejant per totes les cantonades i entrant a totes les porteries com el califa de les Mil i una nits. Al seu pas atrapem les converses del proxeneta amb la puta, de la muller amb el marit, del solter amb el coixí, de l’assassí amb la víctima…Un film (3.000 metres) és una obra única. La fascinació pels baixos fons que ha produït a França un Balzac o un Hugo, a Catalunya produeix aquesta novel·la contemporània del cine mut. És tota l’energia viva de la belle époque i tota la gràcia salada de Caterina Albert que sonen en aquestes pàgines, veritable tresor enterrat de la literatura catalana. Desenterra’l, lector: la crítica la condemnava per anacrònica i és una meravella que està fora del temps.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - EPUB - TXT - DOC. Compresión disponible TAR.7Z - RAR - CPIO - ZIP - DMG
 • Servidores habilitados: Torrent - 1fichier - Google Drive - Zippyshare - FileHosting - Dropbox - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial CLUB EDITOR

Otros libros del autor Victor Catala

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2015