Descargar Negre i Plata en PDF de Paolo Giordano

Descargar Negre i Plata en PDF de Paolo Giordano año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Negre i Plata
 • Autor del libroPaolo Giordano
 • Fecha de publicación: 22/12/2015
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429774313
 • Valoración del libro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 83
 • Autor(a) de la reseña: Antonella Ruiz Martín
 • Fecha: 24/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 122
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El color dels sentiments d'una família jove en construccióEn el dia  a dia d’una parella es barregen els bons i els mals dies, els caràcters amb humors negres, malenconiosos i introvertits (ell), amb els argentats, radiants i vitalistes (ella). Cadascun amb els seus capricis, els seus desigs, les seves inseguretats. La convivència quotidiana, doncs, no és un camí de roses. I encara menys quan es tracta d’una parella jove que està aprenent que les famílies, com les persones, també pateixen la solitud. Afortunadament la jove família protagonista de Negre i plata–el narrador, la seva dona i el fill–compta amb la senyora A–68 anys, vídua sense fills–que entra en les seves vides per fer-se càrrec de les tasques de la casa i aviat es converteix en el centre d’equilibri del nucli familiar. La seva influència benigna, el seu silenciós tutelatge, els ajuda a afrontar l’inevitable del dia a dia i evita que el seu amor es confongui en un malentès.  La notícia que la senyora A. pateix una malaltia greu, però, ho trasbalsa tot. Com ja va fer  a La solitud dels nombres primers, Paolo Giordano es torna a centrar en les emocions i els sentiments que ens configuren. En aquest cas, a través de la història íntima d’una família jove, en construcció, que ha d’afrontar un nou aprenentatge sentimental.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PPTX - DOC - WORD - PDF - EPUB. Compresión disponible ZIP - DMG - CHM - RAR - TZO
 • Servidores habilitados: WeTransfer - Torrent - Google Drive - MEGA - Dropbox - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros del autor Paolo Giordano

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2015