Descargar L Aguila Negra en PDF de Joan Carreras

Descargar L Aguila Negra en PDF de Joan Carreras año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Aguila Negra
 • Autor del libroJoan Carreras
 • Fecha de publicación: 10/2/2015
 • EditorialEDICIONS PROA S.A
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788475885490
 • Valoración del libro: 4.25 de un máximo de 5
 • Votos: 170
 • Autor(a) de la reseña: Cristóbal Álvarez García
 • Fecha: 1/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.72 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 358
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La confirmació d'una veu narrativa excepcional, amb una novel·la que descobreix que val la pena viureMarià Solvell és un home que desitja liquidar un deute pendent amb el seu passat, ara que enfronta tot sol la vellesa. L’oblit és impossible. La seva vida ha quedat trasbalsada i ferida per una relació d’amor tumultuosa, que ha desafiat totes les convencions, en el context efervescent de la Barcelona dels anys setanta. El dilema entre l'aparellament passional i l'amor més serè del matrimoni pesa sobre els seus passos. La història va avançant amb emoció continguda, acompanyada de fons per la melodia de «L’àguila negra», aquella cançó inoblidable amb què Maria del Mar Bonet va obtenir el disc d’or a Espanya l’any 1971. Per a uns la cançó serà el record d’un amor esvanit, i per a altres, la prova d’una traïció. Lluny de les visions sovint mitificades sobre la generació que va créixer durant el franquisme, la novel·la presenta uns personatges que es van adaptar als canvis sense plantejar-s’ho gaire i que van donar forma a un país acomodatici. Joan Carreras es consolida com a narrador amb una novel·la que exposa uns personatges convincents, una sexualitat vibrant i una època sobre la qual pesen molts tòpics. L’àguila negra és un cant entusiasta que ens recorda que, malgrat tot, sempre val la pena viure.
 • Otros formatos de descarga disponibles: FB2 - TIFF - WORD - TXT - EPUB - DOC - GIF - PDF. Compresión disponible TZO - ZIP - RAR - RPM
 • Servidores habilitados: BitShare - Torrent - MEGA - Google Drive - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros del autor Joan Carreras

Otros libros de la editorial EDICIONS PROA S.A