Descargar Numero Zero en PDF de Umberto Eco

Descargar Numero Zero en PDF de Umberto Eco año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Numero Zero
 • Autor del libroUmberto Eco
 • Fecha de publicación: 19/2/2015
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415961673
 • Valoración del libro: 4.89 de un máximo de 5
 • Votos: 94
 • Autor(a) de la reseña: Adriana Valles
 • Fecha: 27/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.31 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Els perdedors, com els autodidactes, sempre tenen coneixements més vastos que els guanyadors. Si vols guanyar has de saber una sola cosa i no perdre temps amb les altres: el plaer de l'erudició està reservat als perdedors. Amb aquestes credencials se'ns presenta en Colonna, el protagonista de Número zero, que l'abril del 1992, als cinquanta anys, rep una estranya proposta d'un tal Simei: es convertirà en el cap de redacció de Domani, un diari que s'avança als esdeveniments a còpia de suposicions i molta imaginació, sense tenir gaire en compte el límit que separa la veritat de la mentida i de passada fent xantatge a les altes esferes del poder.L'home, que fins en aquest moment, ha malviscut fent de documentalista i que, en paraules de la seva exdona, és un perdedor compulsiu, accepta el repte a canvi d'una quantitat considerable de diners, i comença l'aventura. Reunits en un despatx confortable, en Colonna i altres sis col·legues preparen el que serà el Número 0, l'edició anticipada del nou diari, i per això indaguen en arxius que parlen dels secrets ocults de la CIA, del Vaticà i de la vida de Mussolini. Tot sembla anar sobre rodes fins que un cadàver estès en un carreró de Milà i un amor discret canvien el destí del nostre heroi i la manera com nosaltres, lectors, mirarem la realitat, o el que en quedi."Umbert...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - TXT - PRC - DOC - PDF. Compresión disponible RAR - AZW3 - TAR.LZO - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Torrent - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros del autor Umberto Eco

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán