Descargar Apropiacio Indeguda en PDF de Lena Andersson

Descargar Apropiacio Indeguda en PDF de Lena Andersson año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Apropiacio Indeguda
 • Autor del libroLena Andersson
 • Fecha de publicación: 15/4/2015
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788416139392
 • Valoración del libro: 4.21 de un máximo de 5
 • Votos: 152
 • Autor(a) de la reseña: Abraham Gutierrez González
 • Fecha: 19/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Potser no podem analitzar l'amor, però si les relacions. Ester Nilsson té 31 anys. Es poeta i assagista i una persona sensible I amb una parella i una vida fetes a mida. Un dia de juny rep una trucada convidant-la a donar una conferència sobre l'artista Hugo Rask. Entre el públic hi ha el propi artista que l'escolta encisat. Després d'aquest innocent acte es presenten i tenen la primera conversa de la seva vida. A partir d'ara la seva existència quedarà estretament vinculada a aquest diàleg. Gairebé tot el que es produeix després no tindrà el mateix impacte i en la seva història es I començaran a produir tot un desencadenant d'esdeveniments que l'Ester no es veu capaç de controlar. Una original novel·la, de vegades cruel, però d'una crueltat divertida, sobre les coses que fem quan necessitem ser estimats i sobre com l'amor pot fer que ens traïm fins i tot a nosaltres mateixos. bella Femande, com li deien alguns, seguiria recordant el temps compartit.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - GIF - DOC - TXT - EPUB - PDF - OEB. Compresión disponible ZIP - RAR - RPM
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Mediafire - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial ANGLE