Descargar La Sala d Estar és un Camp de Futbol en PDF de Josep Maria Fonalleras I Codony

Descargar La Sala d Estar és un Camp de Futbol en PDF de Josep Maria Fonalleras I Codony año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Sala d Estar és un Camp de Futbol
 • Autor del libroJosep Maria Fonalleras I Codony
 • Fecha de publicación: 20/5/2015
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788416154265
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 116
 • Autor(a) de la reseña: María josé Costa
 • Fecha: 18/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.04 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 220
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La sala que es converteix en un camp de futbol, el cossi d’aram, la hipocondria, fer-se el mort, els avis, els viatges del pare, la cuina de la mare, una visita al Mas Pla, l’escalèxtric i els màdelmans, els soldats retallables, els veïns, els amics. Cada petit detall crea un univers. Hi ha un «reduït recinte» on tot és present i on el passat es fa de nou habitable perquè alguna cosa dels que ja no hi són és molt a prop. Aquest és un viatge al recinte familiar, a l’espai íntim de Josep M. Fonalleras, a la seva infantesa gironina: una excursió que rememora jocs, aventures,menjars i olors, amb una construcció literària feta d’impressions. L’intent d’atrapar l’instant en una novel·la breu, el relat d’unes vivències on el temps s’atura i esdevé fotografia. «Ens rep amb un batí d’estar per casa i unes sabatilles. Seiem sota la volta de la llar de foc, que és l’únic lloc de la sala on hi ha una mica d’escalfor, en una taula rodona, i la mare li explica tot això de la mainadera, que la meva àvia, que no sabia ni llegir ni escriure, treballava en un hotel de Calella i vigilava els nens Pla, i el meu pare diu que el seu fill diu que vol ser escriptor. Aleshores, en Pla em recomana que no m’hi dediqui, “perquè es morirà de gana”, i jo no sé gaire què dir.»
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - TXT - RTF - TCR - WORD - DOC. Compresión disponible ARJ - ZIP - TAR.7Z - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - MyUpload - SendSpace - Torrent - Dropbox - Google Drive - DivShare
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial ARA LLIBRES