Descargar Homes Sense Dones en PDF de Haruki Murakami

Descargar Homes Sense Dones en PDF de Haruki Murakami año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Homes Sense Dones
 • Autor del libroHaruki Murakami
 • Fecha de publicación: 5/6/2015
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497879989
 • Valoración del libro: 4.94 de un máximo de 5
 • Votos: 30
 • Autor(a) de la reseña: Edmundo Reyes
 • Fecha: 23/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.61 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 272
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Uns relats profunds i subtils que ens endinsen en la mentalitat masculina japonesa. Sis relats en què els protagonistes són homes sols. Les dones són les grans absents d'aquestes històries: han marxat, han fugit, han mort o senzillament han desaparegut... Però el seu esperit sembla estar sempre ben a prop. En aquest recull deliciós trobarem alguns dels trets més característics del millor Murakami: la música pop dels Beatles, el surrealisme kafkià, els personatges solitaris i melancòlics, un humor subtil... Sense anar gaire lluny, el títol del recull fa referència a la segona col·lecció de relats que Hemingway va publicar l'any 1927, Men without women. La majoria dels relats han aparegut prèviament en algun mitjà japonès, però totes les versions han estat retocades o modificades per l'autor per ser publicades en aquest format. Només un relat, el que dóna títol al volum, ha estat específicament escrit per al llibre.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TIFF - WORD - DOC - ODT - EPUB - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - ISO - RAR - AZW4
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Mediafire - Google Drive - Uploaded - Torrent - FreakShare
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros del autor Haruki Murakami