Descargar Dins del cap d en Bruno Schulz en PDF de Maxim Biller

Descargar Dins del cap d en Bruno Schulz en PDF de Maxim Biller año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Dins del cap d en Bruno Schulz
 • Autor del libroMaxim Biller
 • Fecha de publicación: 5/7/2015
 • EditorialMINUSCULA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494353918
 • Valoración del libro: 4.64 de un máximo de 5
 • Votos: 118
 • Autor(a) de la reseña: Oscar Gómez Martín
 • Fecha: 1/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.06 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 72
 • Incluye un resumen PDF de 7 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’any 1938, a la petita ciutat de Drogòbitx hi apareix un misteriós doble de Thomas Mann que genera estranyes situacions allà on va. Mentrestant, en un soterrani de la mateixa localitat, l’escriptor Bruno Schulz redacta una carta que adreça a l’autèntic Thomas Mann. Schulz, que es guanya la vida com a mestre de dibuix però que desitja que els seus llibres es coneguin en altres països, espera que el celebrat autor alemany l’ajudi a trobar editor. Vol deixar la seva terra perquè els senyals del que ha de venir són indefugibles i nodreixen la que ja és la seva companya inseparable, la por. Al cap d’en Bruno Schulz s’hi succeeixen les visions –ara oníriques, adés apocalíptiques– que prefiguren el que havia de passar poc després a Polònia. Maxim Biller ha escrit un relat magistral, no desproveït de tons burlescos, que s’insereix en la brillant tradició narrativa de l’Europa oriental.L’any 1938, a la petita ciutat de Drogòbitx hi apareix un misteriós doble de Thomas Mann que genera estranyes situacions allà on va. Mentrestant, en un soterrani de la mateixa localitat, l’escriptor Bruno Schulz redacta una carta que adreça a l’autèntic Thomas Mann. Schulz, que es guanya la vida com a mestre de dibuix però que desitja que els seus llibres es coneguin en altres països, espera que el celebrat autor alemany l’ajudi a t...
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTMLZ - LRF - WORD - EPUB - TXT - ODT - DOC - PDF - CSV. Compresión disponible DEB - RAR - ZIP - CAB
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Torrent - JumpShare - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial MINUSCULA