Descargar El Camí Dels Perfums en PDF de Cristina Caboni

Descargar El Camí Dels Perfums en PDF de Cristina Caboni año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Camí Dels Perfums
 • Autor del libroCristina Caboni
 • Fecha de publicación: 19/9/2015
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429774016
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 178
 • Autor(a) de la reseña: Lucas Pineda
 • Fecha: 26/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.51 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 448
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Novel·la traduïda a 20 idiomes. Gran èxit a ItàliaL’Elena no es refia de ningú. Ha perdut tota la confiança i ja ni tan sols creu en l’amor. Només aconsegueix trobar sentit a la vida quan crea nous perfums. Fa segles que les dones de la seva família produeixen fragàncies seguint l’art antic, un do que s’ha transmès de generació en generació. Les olors els parlen de les esperances ocultes de les persones i són un camí d’entrada als seus cors: l’iris promet confiança, la mimosa porta la felicitat, la vainilla protegeix, la ginesta ajuda a no donar-se mai per vençut...                      Ara que el destí la posa a prova, l’Elena sap quin camí ha de seguir. Un camí que la du a París, a una de les perfumeries més reconegudes de la ciutat. En poc temps, les creacions de l’Elena destaquen perquè és l’única que sap expressar els desitjos més profunds. Ella és l’única capaç de crear el perfum adequat per recuperar l’amor perdut, per superar la timidesa, per retrobar l’equilibri o la serenitat. L’Elena, però, encara no ha aconseguit trobar l’essència que li ha de permetre fer les paus amb el passat, encarar el futur i acomplir el somni de reobrir l’antiga perfumeria de l’àvia. 
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - TXT - DOC - EPUB - RB. Compresión disponible RAR - TAR.GZ - TAR.BZ2 - IMG - ZIP
 • Servidores habilitados: 4Shared - Hostr - Mediafire - FileNurse - FreakShare - MEGA - Google Drive - Torrent - Dropbox - FileHosting
Votar:

Otros libros del autor Cristina Caboni

Otros libros del año 2015

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDICIONS 62