Descargar Mort d un Guia de riu en PDF de Richard Flanagan

Descargar Mort d un Guia de riu en PDF de Richard Flanagan año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Mort d un Guia de riu
 • Autor del libroRichard Flanagan
 • Fecha de publicación: 26/9/2015
 • EditorialRAYO VERDE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415539957
 • Valoración del libro: 4.38 de un máximo de 5
 • Votos: 199
 • Autor(a) de la reseña: Bárbara Pinto
 • Fecha: 29/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 336
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Sota d’una cascada al riu Franklin, l’Aljaz Cosini, guia de riu, s’està ofegant. Assetjat per visions alhora horribles i fabuloses, reviu no només la seva pròpia vida, sinó la de la seva família i els seus avantpassats. En les aigües de la selva tropical que es precipiten damunt seu, veu aquestes vides despullades de les seves realitats superficials, i troba un món on els somnis reafirmen el seu poder sobre el pensament. A mesura que el riu creix, les seves visions es tornen més turbulentes i, en la inundació del seu passat, l’Aljaz descobreix l’ànima històrica del seu país.La primera novel·la de Richard Flanagan, guanyador del Booker Prize 2014, ens fa viatjar a Tasmània, on resseguim la vida d’una família durant segles a través dels records d’un narrador molt especial.«Una gran aposta que coqueteja amb la grandesa literària.» Chicago Tribune«Molt, molt bell.» Baltimore Sun«És un torrent de llibre.» The Independent«Edificant i immensament gratificant.» Australian Book Review«Ens dóna raons de pes per llegir aquesta història aterridora, violenta, tràgica i bella.» Jennifer Reese, The New York Times«Marca un dels debuts més prometedors en l’escriptura d’Austràlia.» The Times Literary Supplement«És una magnífica novel·la d’amor i de guerra. Escrita en una prosa d’extraordinària força i elegància, i amb una h...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - PDF - HTM - MOBI - TXTz - EPUB - DOC. Compresión disponible TZ - TAR.GZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Mediafire - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial RAYO VERDE

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Richard Flanagan

Otros libros del año 2015