Descargar El Secret de Munic en PDF de Roger Peña Carulla

Descargar El Secret de Munic en PDF de Roger Peña Carulla año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Secret de Munic
 • Autor del libroRoger Peña Carulla
 • Fecha de publicación: 17/1/2016
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494509117
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 85
 • Autor(a) de la reseña: Gonzalo Pérez
 • Fecha: 7/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.47 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 306
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Lluís, periodista esportiu, afectat d’una greu malaltia, es reuneix amb el seu fill per mirar de recuperar una relació trencada anys abans de manera traumàtica. En la trobada, fa balanç, gairebé una confessió, d’una vida que ha estat tan intensa com desordenada. Li explica les seves peripècies familiars i personals, que inclouen atzagaiades i actes d’un cert heroisme. El repàs de la seva vida permet, alhora, fer un viatge per la geografia de mig món i per les vides dels herois i antiherois que l’han acompanyat i han estat els seus referents o la seva perdició.De la mà de la confessió del Lluís, vividor empedreït, el lector coneixerà experiències trepidants marcades per aspectes tan diversos com la barbàrie nazi, l’espionatge, la sexualitat, els esports i les diverses cares de la Barcelona postolímpica. El secret de Munic és una obra heterogènia, a mig camí entre la política i el gènere negre, entre els records de joventut i la narrativa eròtica, entre el llibre de viatges i la novel·la històrica, que inclou una profunda anàlisi dels sorprenents personatges que delimiten la vida del Lluís, un home normal a qui la vida ha portat a una existència plena de contradiccions, no gens normal, que l’ha fet anar sempre contra corrent.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - HTML - WORD - TXT - DOC. Compresión disponible ZIP - AZW - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - Dropbox - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial GREGAL

Otros libros del año 2016