Descargar Estimades Zambrano en PDF de Merce Foradada

Descargar Estimades Zambrano en PDF de Merce Foradada año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Estimades Zambrano
 • Autor del libroMerce Foradada
 • Fecha de publicación: 16/10/2016
 • EditorialSALDONAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494507816
 • Valoración del libro: 4.48 de un máximo de 5
 • Votos: 160
 • Autor(a) de la reseña: Leonardo López Vásquez
 • Fecha: 2/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.28 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 432
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La filòsofa María Zambrano i l’Araceli, germana i companya vital, mantenen en aquesta novel·la epistolar una relació que fa aflorar la seva memòria: la infantesa i la primera joventut plenes de promeses, alguns amors i molts desamors, l’efervescència del Madrid republicà i l’horror de la guerra que els va destruir els somnis, el dur periple per Europa i el Carib, la noblesa i la mesquinesa de la vocació filosòfica… A través de les experiències i les idees que transmeten les seves paraules, robades a la intimitat, ens fan còmplices dels esforços valents i sincers per explicar-se i per entendre’s. Són unes cartes amb una gran dimensió personal i literària que defineixen i fan créixer dos personatges amb molta força i alhora vulnerables.Estimades Zambrano és una novel·la molt documentada i amb molta recreació lliure, que revela la vida de dues germanes singulars i el pensament de la filòsofa, altament original i encara més singular per a qui vol descobrir-la. Malgrat la quantitat i la qualitat dels estudis erudits sobres les idees i les aportacions filosòfiques de María Zambrano, continua sent encara massa desconeguda, és poca cosa més que el nom que rubrica una cita, sovint hermètica i confusa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - DjVu - EPUB - LIT - PDF - JPG - OEB - WORD - TXT. Compresión disponible RAR - ZIP - TZO
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Openload - MEGA - Google Drive - FileHosting - Send U It - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros del autor Merce Foradada

Otros libros de la editorial SALDONAR