Descargar La Primera Estrella del Vespre en PDF de Nadia Ghulam

Descargar La Primera Estrella del Vespre en PDF de Nadia Ghulam año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Primera Estrella del Vespre
 • Autor del libroNadia Ghulam
 • Fecha de publicación: 16/10/2016
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788416430086
 • Valoración del libro: 4.3 de un máximo de 5
 • Votos: 160
 • Autor(a) de la reseña: Sara Hernando
 • Fecha: 26/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.32 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 272
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El testimoni novel·lat del sofriment i l'esperança de les dones de la família afganesa de l'autora. Unes dones que amb la seva lluita diària, i la intenció de trencar amb les convencions, demostren una fortalesa admirable. El retorn al seu Afganistan natal, on la Nadia vol trobar la seva cosina Mersal i rendir homenatge a la seva difunta tieta, es convertirà en el descobriment de la història oculta de les dones de la seva família, així com de les seves arrels i d'ella mateixa com a dona. La primera estrella del vespreés un relat de recerques, de descobriments familiars, de preguntes que havien quedat sense resposta i, sobretot, una història que narra la realitat que viuen les dones en societats tan allunyades de la nostra: la manera que tenen de superar les adversitats i de no quedar-se de braços plegats davant d'un suposat destí inalterable. Inoblidable, intensa, sincera i emotiva, aquesta és una historia en què el lector se submergirà instintivament en el dia a dia de la societat afganesa, en la vida i en els sentiments d'aquestes dones lluitadores i valentes, i en les aventures de la protagonista, la Nadia Ghulam. Un relat que ens omple d'esperança i deixa empremta.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - WORD - PNG - TXT - PDF. Compresión disponible RAR - XZ - ZIP - TZ
 • Servidores habilitados: Hostr - Mediafire - Google Drive - Torrent - SendSpace - MEGA - FreakShare - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros libros en el idioma Catalán