Descargar La Venus Negra (Catalan) en PDF de Josep Lorman I Roig

Descargar La Venus Negra (Catalan) en PDF de Josep Lorman I Roig año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Venus Negra (Catalan)
 • Autor del libroJosep Lorman I Roig
 • Fecha de publicación: 15/10/2016
 • EditorialDOCUMENTA BALEAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788416163502
 • Valoración del libro: 4.75 de un máximo de 5
 • Votos: 143
 • Autor(a) de la reseña: Alba González Jiménez
 • Fecha: 24/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.11 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 352
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A La venus negra Josep Lorman explora de nou les intemperàncies del desig i les seves tràgiques conseqüències.En David, separat i amb un fill, trenca amb l’Amanda i s’apunta a un viatge a Àfrica. Durant el viatge s’embolica amb la Victòria i en arribar a Ouagadougou coneix la Mado, una noia burkinesa de la qual s’enamora, o almenys s’ho creu. I torna a Barcelona decidit a fer-la venir. Malgrat l’oposició de la família, la dificultat dels tràmits i els dubtes, en David porta la Mado a Barcelona i, després d’una convivència de sis mesos, s’hi casa. A partir d’aquest moment comencen els problemes. Tot una sèrie d’accidents estranys se succeeixen i alteren la vida d’en David, alhora que se li desvetlla la gelosia. Desconfia, pregunta, investiga i, al final, segueix la seva dona. Tot això ens ho conta ell mateix mitjançant un relat pel qual vol descobrir-se i perdonar. El relat és llarg, però allí on és, de temps, li’n sobra. Amb la seva mirada irònica i intel·ligent sobre la vida i un gran sentit de la tragicomèdia, Josep Lorman insisteix en els seus temes favorits: les relacions de parella, l’amor, el desamor, la solitud i la recerca de la pròpia identitat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - WORD - TXT - EPUB - LIT. Compresión disponible TZO - RAR - CAB - EML - ZIP
 • Servidores habilitados: JustBeamit - Dropbox - Filedropper - Google Drive - Uploaded - MEGA - Torrent - Mediafire - Hotfile - Copiapop
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros de la editorial DOCUMENTA BALEAR

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán