Descargar Els Primers Contes en PDF de Truman Capote

Descargar Els Primers Contes en PDF de Truman Capote año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Primers Contes
 • Autor del libroTruman Capote
 • Fecha de publicación: 16/12/2016
 • EditorialANAGRAMA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788433915306
 • Valoración del libro: 4.59 de un máximo de 5
 • Votos: 140
 • Autor(a) de la reseña: Paulin Marrero
 • Fecha: 26/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.04 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Dues dones que elucubren sobre l’art d’assassinar marits, un pres fugitiu, dos nanos perduts en una zona pantanosa, una vella incompresa, una dona negra del sud que viatja a Nova York per fer-hi de cuinera... Són alguns dels personatges dels primers contes de Truman Capote, rescatats recent- ment i reunits en aquest volum. Són les primeres temptatives de qui es va convertir, al cap de poc, en un dels grans narradors del segle XX. Textos d’adolescència i de la primera joventut, des dels relats que van veure la llum a la revista de l’institut on estudiava fins als ambientats ja a Nova York, on es va instal·lar decidit a triomfar com a escriptor. Els originals trobats, amb correccions del mateix autor, mostren la seva obsessió per aconseguir una prosa clara, vigorosa i lleugera alhora. A més, permeten resseguir la construcció d’un univers literari propi–amb ecos tant del gòtic del sud dels Estats Units com del cosmopolitisme de l’est–, profundament empàtic amb persones en certa manera marginals, en tot cas diferents. I així, en aquestes pàgines hi ha nens i vells solitaris, persones desarrelades i sobretot diversos retrats femenins molt matisats. Per damunt de tot, els primers contes de Capote evidencien de manera rotunda el seu talent.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - EPUB - WORD - PDF. Compresión disponible TBZ2 - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Copiapop - Dropbox - SendSpace - Google Drive - SendGB - FreakShare - Torrent - MEGA - Mediafire
Votar:

Otros libros de la editorial ANAGRAMA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2016