Descargar Em Tallaré les Trenes en PDF de Marialba Reves Noriega

Descargar Em Tallaré les Trenes en PDF de Marialba Reves Noriega año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Em Tallaré les Trenes
 • Autor del libroMarialba Reves Noriega
 • Fecha de publicación: 18/4/2016
 • EditorialPAGES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788499757230
 • Valoración del libro: 4.45 de un máximo de 5
 • Votos: 76
 • Autor(a) de la reseña: Samuel García Sánchez
 • Fecha: 8/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.28 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 310
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’esforç, l’autenticitat i la senzillesa són valors ètics a la baixa, avui dia. Mercè Alentorn és una jove que arriba a l’adultesa amb aquests valors. Són els que ha triat com a leitmotiv en una ciutat inhòspita per a ella dels anys seixanta, moments tenyits de la fe que vol fugir dels devastadors efectes de la postguerra. Allunyada per força de la seva família, patirà la humiliació del desamor i la incompetència dels que s’aprofiten de la seva bondat. Em tallaré les trenes és una declaració d’intencions. Una jove noia traïda que camina cap a l’adultesa amb passes incertes, a les palpentes, ajudada només pels seus valors heretats dels consells de la mare. Una època d’anys difícils que mira cap al futur, que acollirà una paleta polifònica de personatges que acompanyaran la Mercè fins al final del seu camí, punt on ella ens confessarà el secret del bàlsam del riu de la seva vida.
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTML - TXT - TXTz - DOC - EPUB - WORD - PDF. Compresión disponible ACE - TAR - RAR - ZIP - CHM
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - WeTransfer - Dropbox - Torrent - Google Drive
Votar: