Descargar La Nena de la Casa de la Bauma en PDF de Marienka Bellostas Puig

Descargar La Nena de la Casa de la Bauma en PDF de Marienka Bellostas Puig año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Nena de la Casa de la Bauma
 • Autor del libroMarienka Bellostas Puig
 • Fecha de publicación: 22/9/2016
 • EditorialPAGES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788499757285
 • Valoración del libro: 4.35 de un máximo de 5
 • Votos: 43
 • Autor(a) de la reseña: Sergio Merino
 • Fecha: 29/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.84 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Premi Fiter i Rossell de novel·la 2015La Sali és una nena órfena de mare que viu en una bauma amb el seu pare i els seus dos germans. Dues feixes més avall s’aixeca la torre dels Vilallonga, industrials terrassencs adinerats que estiuegen en aquell nucli petit i pràcticament verge anomenat La Riereta, a pocs quilòmetres del poble de Rellinars. Allà coneix el Tito, fill d’una família burgesa amics dels Vilallonga, i junts descobreixen un món feréstec de turons i cingles, grans roques amb petxines fossilitzades i una riera amb gorgs d’aigua cristal·lina. Els Vilallonga tracten la petita Sali com una més de la família, i ella enveja aquell món tan diferent al seu i desitja amb totes les seves forces formar-ne part. Al cap d’uns anys, a Terrassa, la Sali es retroba amb el Tito, però les circumstàncies de la noia han canviat. Això influeix en la relació dels dos joves, que acaben festejant. Uns anys després, a la Sali li han pres els diners, la casa, la dignitat... Arraulida com un cuc dins la bauma mig abandonada, sola i ferida, es jura a si mateixa que ho recuperarà tot. Tot!
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - WORD - DOC - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - CPIO
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - MEGA - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán