Descargar Primer Paisatge en PDF de Isidre Grau I Antoli

Descargar Primer Paisatge en PDF de Isidre Grau I Antoli año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Primer Paisatge
 • Autor del libroIsidre Grau I Antoli
 • Fecha de publicación: 27/9/2016
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494509131
 • Valoración del libro: 3.97 de un máximo de 5
 • Votos: 54
 • Autor(a) de la reseña: Valerie Rojo
 • Fecha: 27/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.4 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 156
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Viatjar al món de la infància per tornar-ne amb les butxaques plenes d’escenaris, personatges i històries; recordar i fabular. Teixir un univers de complicitats.Primer paisatge és un aplec de mirades al món de la infància d’algú que hi busca les arrels del seu gust per l’escriptura. Partint de la solitud viscuda en un espai que recorda immòbil, l’escriptor evoca els escenaris, els personatges i els moments especials que van modelar la seva personalitat i el van fer creure en el poder de les paraules. Lluny de la recreació biogràfica, l’autor transforma les seves vivències en petites històries que, defugint el costumisme, exploren significats més universals. Tot i que el llibre no entra en la identificació precisa dels espais, al darrere de cada narració hi ha les formes de viure pròpies dels anys quaranta i cinquanta en un entorn rural com el de Cerdanyola i la comarca del Vallès. Això no impedeix, ben al contrari, que lectors de totes les procedències se sentin motivats a connectar amb les seves experiències i a identificar-s’hi.Amb una prosa que busca la claredat i la síntesi, cada relat s’incorpora a un mosaic que va adquirint caràcter de novel·la.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - EPUB - TXT - GIF - PML - OEB - DOC - JPEG. Compresión disponible LHA - RZ - AZW3 - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Google Drive - Openload - WeTransfer - Send U It - Dropbox - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2016

Otros libros de la editorial GREGAL

Otros libros en el idioma Catalán