Descargar El Rusio i el Pelao en PDF de C.A. Jordana

Descargar El Rusio i el Pelao en PDF de C.A. Jordana año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Rusio i el Pelao
 • Autor del libroC.A. Jordana
 • Fecha de publicación: 29/8/2018
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788416987207
 • Valoración del libro: 4.71 de un máximo de 5
 • Votos: 140
 • Autor(a) de la reseña: Fernando Casado
 • Fecha: 21/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.64 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 128
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Inspirada en l’ambient dels barris populars xilens on va viure l’autor, El Rusio i el Pelao és una nouvelle del tot original en les nostres lletres. Explica la vida de dos nois del carrer (uns rotos) que han d’espavilar-se com poden—fent les feines més diverses—i que miren de campar-se-la per un món que resulta engrescador, especialment des de la perspectiva iniciàtica, però que no els ofereix cap protecció. Els vincles entre els dos germans, les amistats de la mare, l’escenari suburbial sobre el fons de la ciutat de Santiago o la galeria de personatges passavolants (des de la figura volàtil del pare fins als parents amoïnosos) són presentats amb una prosa àgil que incorpora amb naturalitat la parla xilena popular. Un prodigi de penetració psicològica, d’humor i d’empatia. Cèsar-August Jordana (Barcelona, 1893–Santiago de Xile, 1958), escriptor i traductor de prestigi que exercia a la premsa de Barcelona un periodisme incisiu i compromès amb la República, va haver d’exiliar-se el 1939. Els primers anys es va instal·lar a Santiago de Xile i més endavant, el 1945, es va traslladar a Buenos Aires, reclamat per l’editor Antoni López Llausàs per exercir el càrrec d’assessor literari en la prestigiosa Editorial Sudamericana. És a la capital argentina on escriurà El Rusio i el Pelao i l’obra autobiogràfica El món de ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TCR - PDB - TXT - FB2 - BMP - WORD - EPUB - DOC - PDF. Compresión disponible ZIP - TZ - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - JumpShare - Torrent - FreakShare - Copiapop - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán